ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Τιμώρησαν την ΑΕΚ με δύο αγωνιστικές!Με ποινή - σκάνδαλο δύο αγωνιστικών τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ! Η Ένωση είχε κληθεί σε απολογία, επειδή δύο άτομα είχαν μπει στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, στο ματς με την Καβάλα, χωρίς ωστόσο να συμβεί το παραμικρό. Και ο αθλητικός δικαστής (όταν σε άλλα γήπεδα έχουν γίνει... αίσχη και η τιμωρία είναι... χάδι) θεώρησε σωστό να τιμωρήσει τη Βασίλισσα με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, καθώς η ΑΕΚ θεωρήθηκε υπότροπος! 

Το θέμα είναι ότι τώρα η ΑΕΚ εκτός από το ματς με τους Ικάρους Σερρών, θα αναγκαστεί να παίξει χωρίς τον κόσμο της και στο ντέρμπι με τον Κόροϊβο. Ένα ματς που εάν κερδίσει η ομάδα "τελειώνει" την υπόθεση άνοδος.

Από τη διοίκηση πάντως τονίζεται πως θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να πέσει η ποινή στη μία αγωνιστική και η ομάδα να έχει τον κόσμο της στο ματς με Κόροιβο.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment