Ο γολγοθάς Ζιάγκου-παικτών-επιτελείου!Η νίκη της ΑΕΚ στο Λαύριο την φέρνει ακόμη πιο κοντά στην Α1. Ωστόσο… πίσω από αυτή την νίκη κρύβονται πολλές μικρές ιστορίες. Μεγάλα προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπίσει ο Βαγγέλης Ζιάγκος για να παρουσιάσει μια ΑΕΚ έτοιμη να κερδίσει και αυτό το παιχνίδι, πριν το ντέρμπι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.
Αρχικά όλες οι προπονήσεις πριν το ματς στο Λαύριο είχαν σημαντικές ελλείψεις με προβλήματα τραυματισμών. Ο Νίκολιτς εκτός για δεύτερο σερί ματς συνέχιζε τις θεραπείες, ο Γκιζόγιαννης με πρόβλημα στο γόνατο (μάζεψε υγρό στο γόνατο) και είχε ελάχιστο χρόνο προπονήσεων, ο Τσιάκος με πρόβλημα στην ωμοπλάτη (φορά ειδικό προστατευτικό), στην μέση και κατά την διάρκεια του αγώνα υπέστη και ελαφριά θλάση!

Ο Τσιότρας αντιμετώπιζε σπασμούς στην μέση και έπαιζε με ένεση στο ματς του Σαββάτου, ενώ ο Δέσπος νωρίς στο παιχνίδι τραυματίστηκε και έσφιξε τα δόντια για να συνεχίσει το ματς. Ο Ζιάγκος όμως είχε στην διάθεση του παίκτες – παλικάρια που ανταποκρίθηκαν, παρά το επιπρόσθετο βάρος στις προπονήσεις. Όπως ο Φαλέκας που ήταν συγκλονιστικός με το πάθος του στα πολλά λεπτά που έπαιξε, ενώ από κοντά και οι ηγέτες Πολυτάρχου – Καράμπουλας.

Βεβαίως, για να παίξουν αυτοί που χρησιμοποίησε ο Ζιάγκος έπρεπε να γίνει εξαιρετική δουλειά από όλο το τιμ της ΑΕΚ. Ο γιατρός κ.Σκούρας, ο φυσικοθεραπευτής κ.Πετρόπουλος και οι γυμναστές Χατζηχρήστος-Μπόμπας έκαναν εξαιρετική δουλειά, όπως τόνισε και ο τεχνικός της Βασίλισσας. Αποτέλεσμα η ΑΕΚ με 1.002 προβλήματα να φανεί αντάξια των προσδοκιών και να κερδίσει. Και για αυτό ο Ζιάγκος ευθύς εξ’ αρχής θέλησε να αποδοθεί η νίκη στους παίκτες που με… ηρωική διάθεση, έβαλαν το καλό της ομάδας πάνω από όλα και έδωσαν ένα σημαντικό διπλό στην «Βασίλισσα».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment