Μαζί με τον κόσμο για την νίκη η Βασίλισσα!


Σήμερα η Βασίλισσα αντιμετωπίζει τον Ηρακλή (16:00, ΔΤ) και θέλει μόνο την νίκη όπως φυσικά και σε κάθε παιχνίδι, για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στον στόχο που δεν είναι άλλος από το να ξανά ανεβεί στην Α1. Τα μόνο προβλήματα για τον Βαγγέλη Ζιάγκο είναι ο απών Στέφαν Νίκολιτς. Όλοι οι άλλοι παίχτες είναι στην διάθεση του προπονητή της Ένωσης και θα παλέψουν όλοι για την νίκη. Μεγάλο συν για την Βασίλισσα και για όλοι την ομάδα είναι ότι μετά από καιρό θα έχει κοντά τον κόσμο της και αυτό θα είναι σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα. Να θυμίσουμε στο πρώτο αγώνα ανάμεσα σε Ηρακλή και ΑΕΚ στο Ιβανώφειο η ΑΕΚ νίκησε με 51-73, σε ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι. Στο τότε αγώνα η ΑΕΚ είχε την συμπαράσταση του κόσμου της που βρέθηκε στο γήπεδο και έδωσε ακόμα ένα μοναδικό ρεσιτάλ όπως μόνο αυτοί ξέρουν, (Η αστυνομία είχε απαγόρευσή την μετακίνηση αλλά σε συνεννόηση με τους οργανωμένους του Ηρακλή, οι οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν και χωρίς παρατράγουδα έσπρωξαν την Βασίλισσα στην νίκη).

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε για τον αγώνα και είπε:

«Πρόκειται για έναν αγώνα, όπου θα έχουμε την ευτυχία έπειτα από πολύ καιρό, να έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας. Όλοι ξέρουμε τη δυναμική του κόσμου της ΑΕΚ και πόσο τον έχουμε ανάγκη ειδικά στη δεδομένη χρονική περίοδο, όπου οι νίκες είναι πιο απαιτητές από ποτέ.
Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα, που έχει αποδείξει πόσο ανταγωνιστική είναι, ιδίως σε αγώνες όπου θεωρητικά εμφανίζεται ως αουτσάιντερ. Αυτό και μόνο το γεγονός την καθιστά πολύ επικίνδυνη».

Ερχόμαστε εκεί που ανήκουμε και η μοναδική Βασίλισσα θα ξανά επιστρέψει στον θρόνο της.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment