Χατζής «Το Πρωτάθλημα του 2002 η πιο… βαριά κούπα» (VIDEO)

Ήταν ο άνθρωπος που είχε την τύχη να σηκώσει το Πρωτάθλημα του 2002, το Σαπόρτα το 2000 και τα δύο Κύπελλο Ελλάδος το 2000 και το 2001. Ο λόγος για τον Νίκο Χατζή νυν παίκτη του Ηλυσιακού (πρώην της ΑΕΚ και του ΟΣΦΠ) που ήταν καλεσμένος χθες στην παρουσίαση του βιβλίου της Ένωσης για τα 90 χρόνια ιστορίας της.

Ο 38αρης πια Χατζής δήλωσε στην κάμερα του enwsi.gr «Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που με έχει σημαδέψει. Είναι η ομάδα που ανδρώθηκα. Η πρώτη μου εμφάνιση στην Α1. Στα 19 μου ήρθα στην ΑΕΚ και μπορέσαμε να κάνουμε μετά από πολλά χρόνια για την ομάδα, πολλές επιτυχίες. Κάθε κούπα έχει την ομορφιά της. Το έχω πει πολλές φορές ότι το Πρωτάθλημα που πήραμε το 2002. Ήταν πολύ σημαντικό γιατί το πήραμε μετά από πολλά χρόνια. Είχε και την δυσκολία να σπάσουμε το 2-0 εις βάρος μας», ενώ αναφερόμενος στην επικείμενη επιστροφή της ΑΕΚ στην Α1 σχολίασε «Η ΑΕΚ μπορεί να σταθεί στην Α1. Με τον κόσμο στο πλάι της και αν η διοίκηση είναι δυνατή και έχει ένα πλάνο σωστό, με την εμπειρία και του Ντικούδη μπορεί να καταφέρει και πάλι να είναι σε υψηλό επίπεδο».


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΤΖΗ

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment