Κοτσάτος: «Η ΑΕΚ να σταθεροποιηθεί στην Α1 και να επιστρεψει στην κορυφή»


Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος μίλησε στο ημίχρονο του αγώνα με το Ψυχικό στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ. Αναθέρθηκε στο γηπεδικό και πως η ΑΕΚ πρέπει να σταθεροποιηθεί στην Α1:

«Να σταθεροποιηθεί στην Α1 η ΑΕΚ, να τελειώσει η εξυγίανση της. Όταν αναλάβαμε εμείς, κανείς δεν πίστευε πως η ΑΕΚ θα ανέβαινε στην Α1. Η ομάδα πρέπει να αποκτήσει μέταλλο, γιατί την ομάδα δεν την κάνουν μόνο τα λεφτά. Η ΑΕΚ πρέπει να σταθεροποιηθεί στην Α1, και όταν το καταφέρει αυτό, να διεκδικήσει την κορυφή», ήταν το αρχικό σχόλιο του Κωνσταντίνου Κοτσάτου, για να αναφερθεί στη συνέχεια στο γηπεδικό:

«Το γηπεδικό είναι ένα πρόβλημα που ταλανίζει την ομάδα, και κυρίως τις ακαδημίες της. Γιατί ομάδα χωρίς ακαδημίες δεν υφίσταται. Το κλειστό του Γαλατσίου έχει μπει σε διαγωνισμό. Η κυβέρνηση πρέπει να λογικευτεί, να το δώσει στην ΑΕΚ να το αναγεννήσει και να το μετατρέψει σε ΑΕΚούπολη».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment