Αλεξίου, ο νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής!



Ο Αλέξης Αλεξίου είναι ο νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Η ανακοίνωση του συλλόγου μετά το πέρας της πολύωρης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, που έγινε στο Παλαιό Φάληρο ήταν σαφής. ΟΚωνσταντίνος Κοτσάτος παρέδωσε την θέση του.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ θα μεταστεγαστεί σε χώρο που βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ αποχωρεί οΣπύρος Παπαϊωάννου, γενικός αρχηγός του συλλόγου. Στις 13 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί γενική συνέλευση για την ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά δεν αποσαφηνίζεται ποιος θα είναι ο πρόεδρος της νέας ΚΑΕ…

Η ανακοίνωση:

Σε σχετικό Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα 29 Μαΐου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνική ΑΕΚ παρουσία των κ.κ.Κοτσάτου, Αλεξίου, Ασλανίδη, Ανατολιωτάκη, Κατσαδήμα, Μπέρκοβιτς, Βάσσιου, Γεωργατζόγλου, Μάρκου, Παπαϊωάννου, Γ.Χήνα και με απόντες τους κ.κ. Λαζόπουλο, Αγγελόπουλο, Καρρέρ και Χατζηπαντελή.

Ο πρόεδρος του σωματείου Κωνσταντίνος Κοτσάτος ζήτησε από το Συμβούλιο λόγω αυξημένου επαγγελματικού φόρτου να παραδοθεί η προεδρία της Ερασιτεχνικής στον έμπιστο και άμεσο συνεργάτη του Αλέξη Αλεξίου. Το αίτημα του έγινε δεκτό ομόφωνα από τα παρόντα μέλη. Χρέη Γενικού Γραμματέα θα εκτελεί ο Γιώργος Κατσαδήμας, όπως αποφασίστηκε.

Αποφασίστηκε όπως η Γενική Συνέλευση που θα αφορά την ΠΑΕ ΑΕΚ και την ΚΑΕ ΑΕΚ να πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου, ενώ λίγες ημέρες μετά θα ακολουθήσει η ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου.

Το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ανακοινώνει ότι έχει βρεθεί ήδη στέγη για τα γραφεία του σωματείου σε κτίριο ιδιοκτησίας Ενωσίτη παράγοντα κοντά στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η μόνιμη μεταστέγαση τους θα πραγματοποιηθεί σε άλλο κτίριο με την ενιαία και αδιαίρετη ΑΕΚ.

Η παραίτηση του αντιπροέδρου και μέλους του Δ.Σ. Δημήτρη Λαζόπουλου δεν συζητήθηκε, από την στιγμή που το σωματείο δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για κάτι τέτοιο. Τέλος, ο Γενικός Αρχηγός Σπύρος Παπαϊωάννουλόγω φόρτου εργασίας ζήτησε να αντικατασταθεί, κάτι που θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. του σωματείου.
Διοικητικό Συμβούλιο ΑΕΚ”.

ebasket.gr

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment