Τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν ενόψει Α1!


Πολλά έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα για το μέλλον των παικτών της ΑΕΚ που κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Α2 υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Ζιάγκου.Το aekbcfans.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Συναντήσεις μεταξύ Ζιάγκου (που παραμένει στην τεχνική ηγεσία μετά το εξαιρετικό φετινό "κοουτσάρισμά" του),Ντικούδη και διοίκησης υπάρχουν σχεδόν καθημερινά.Πρώτο μέλημα τους είναι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τα ωφειλώμενα χρήματα προς τους παίκτες της Βασίλισσας.Επόμενος στόχος είναι να καθοριστεί το μπάτζετ της επόμενης σεζόν που θα βρει την ΑΕΚ στην Α1 κατηγορία έπειτα από 3 ολόκληρα χρόνια.

Ασφαλώς η διοίκηση περιμένει αρκετά έσοδα από τα τηλεοπτικά, τον ΟΠΑΠ και την εμπορική χρήση της περιόδου που ξεκινά αλλά σίγουρα δεν θέλουν προβούν σε κάποια κίνηση η οποία δεν θα έχει συζητηθεί επαρκώς με όλες τις πλευρές.

Στα αγωνιστικά δεδομένη θεωρείται η επιθυμία του Ζιάγκου να κρατήσει τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο και μπορούν να βοηθήσουν στην Α1, δηλαδή τους Πολυτάρχου και Τσιάκο που έχουν γνώση της κατηγορίας με αρκετές ομάδες στο παρελθόν, καθώς και τον Βαγγέλη Καράμπουλα που τερμάτισε στην 1η θέση των σκόρερ της Βασίλισσας στην Α2.

Το θέμα Νίκολιτς που είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αλλά σίγουρα θα τεθεί ξανά επί τάπητος καθώς ο Σέρβος είχε αρκετά καλή παρουσία στη Α2.

Ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από τον Εθνικό ο οποίος έχει κάνει γερό μπάσιμο στην μπασκετική μεταγραφική αγορά και θεωρείται πιθανό να συνεχίζει εκεί την καριέρα του εφόσον η Βασίλισσα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου πιο έμπειρου ψηλού στην Α1 όπως ο Σκορδίλης.Τα πάντα όμως είναι ακόμα σενάρια και δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμη...

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment