Αλεξίου: «Θέλουμε μια ΑΕΚ υγιή στην Α1»Όπως έγινε γνωστό από τον αθλητικό τύπο ο Αλέξης Αλεξίου και ο Γιώργος Κατσαδήμας παρέστησαν χθες στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της ΑΕΚ στην Α1 έστω και εκτός… παρκέ.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μιλώντας στην «ΩΡΑ των σπορ» για την ομάδα μπάσκετ, την προσπάθεια δημιουργίας μιας υγιούς ομάδας και ΚΑΕ τόνισε ότι στόχος είναι να μην… αρρωστήσει ξανά η «Βασίλισσα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αλεξίου:

Για την συνάντηση: «Είναι σημαντική η σημερινή (χθεσινή) ημέρα, αλλά θα είναι πιο σημαντική η ημέρα, που ως ΑΕΚ, θα πατήσουμε παρκέ της Α1. Σήμερα (χθες), μιλήσαμε με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ. Είναι πολύ σημαντικό, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, να κτίζει κανείς σχέσεις και σε παραγοντικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι όλοι εδώ (στον ΕΣΑΚΕ) μας καλωσόρισαν».

Για την υπό σύσταση ΚΑΕ: «Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε την προσπάθειά μας μέσα από νόμιμες διαδικασίες, υπομονή και ξεκάθαρη διαχείριση για να φτιάξουμε κάτι υγιές. Για να φτιάξουμε μια ΑΕΚ, που δεν θα αρρωστήσει ξανά! Θα πορευτούμε μ” αυτά που έχουμε, χωρίς υπερβάσεις».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment