Δημοσίευμα για το ''μπλοκάρισμα'' της ΚΑΕ ΑΕΚ


Με βασικό αντικείμενο την σύσταση της νέας ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα, πάντως, που στηρίζεται στην επιβεβαίωση του γνωστού δικηγόρου Παντελή Δέδε, η ΑΕΚ δεν μπορεί να προβιβαστεί στην Α1, γι’ αυτό και κηρύχτηκε «στάση πληρωμών»! Όπερ σημαίνει οι Αλεξίου-Κοτσάτος έχουν χρήματα, αλλά αποφάσισαν να μην βάλουν άλλα, επειδή τους… μπλοκάρει ο πρώην φροντιστής Γιώργος Γαργαρόπουλος. Παράνοια; Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Δέδες έχει τον... χαβά του για την ΑΕΚ.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα:

«Από  την ημέρα που η ΑΕΚ "αποχαιρέτησε" την Α2 στις τάξεις της ομάδας επικρατεί στασιμότητα, η οποία όσο κυλούν οι μέρες εξελίσσεται σε προβληματισμό, ο οποίος έχει γίνει εντονότερες μετά την αποχώρηση βασικών στελεχών του ρόστερ, όπως ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης και ο Θοδωρής Τσιότρας.

Οι παίκτες της Ένωσης μάλιστα ανακοίνωσαν ότι την Πέμπτη (14.30 στη Φιλαδέλφεια) θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για να μιλήσουν για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Το Sport24.gr ρίχνει φως στο τι συμβαίνει (ή καλύτερα στο τι δεν συμβαίνει) στον "δικέφαλο" και γιατί η ομάδα δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να ανέβει στην Α1.

Ο νόμος προβλέπει ότι "ομάδα που έχει εις βάρος της τελεσίδικες αποφάσεις για χρέη, δεν μπορεί να προβιβαστεί" και η ΑΕΚ ανήκει σ' αυτή την κατηγορία. Εις βάρος της εκκρεμεί η τελεσίδικη απόφαση (από το Εφετείο) για τα χρέη προς τον άλλοτε φροντιστή Γιώργο Γαργαρόπουλο, ύψους 90.000 ευρώ, τα οποία και "μπλοκάρουν" τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1, όπως επιβεβαίωσε στο Sport24.gr και ο δικηγόρος του πρώην "κιτρινόμαυρου" φροντιστή, Παντελής Δέδες.
Η απόφαση που έχει στα χέρια του ο Γιώργος Γαργαρόπουλος έχει ουσιαστικά προκαλέσει την στάση πληρωμών στις τάξεις της Ένωσης, καθώς όπως προκύπτει η ίδια η ομάδα δεν μπορεί να πληρώσει κάποιον, αν δεν εξοφλήσει τις οφειλές της. Για αυτό και οι διαπραγματεύσεις με παίκτες γίνονται μόνο με προσωπικές επιταγές, που ανήκουν δηλαδή στα πρόσωπα και όχι στην ιδιότητα τους.

Όλες αυτές οι εξελίξεις έχουν αφήσει πολύ πίσω τις εξελίξεις στην ΑΕΚ, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον αέρα. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα χειριστεί το συγκεκριμένο ζήτημα η ομάδα (σ.σ αν εξοφλήσει τα χρέη και δεν προκύψουν άλλες τελεσίδικες αποφάσεις τότε θα έχει τη δυνατότητα για συμμετοχή στην Α1) και ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της αν δεν βγει από το αδιέξοδο, την ώρα που οι λέξεις "Β Εθνική" χρησιμοποιούνται συχνότερα στους "κιτρινόμαυρους" κύκλους».

Πρόδηλο είναι ότι τα παραπάνω περιστατικά δεν έχουν σχέση με τα έως τώρα δεδομένα και γραφόμενα, αλλά η δεοντολογία επιβάλλει την καταγραφή τους.
Είναι 100% επιβεβαιωμένο ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, βρίσκεται σ’ επαφή με «συμπαίκτες», ο ένας μάλιστα πανίσχυρος, γνωστός στους κύκλους της ΑΕΚ, ενώ υπάρχει προγραμματισμός και για τα έσοδα από Τηλεόραση και ΟΠΑΠ…

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment