Άφαντος ο Κοτσάτος δεν προχωράει η νέα ΚΑΕ!

Ο Κοτσάτος ζήτησε τη… Ζωφριά!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, αυτές τις ημέρες θα έπρεπε στο μπάσκετ της ΑΕΚ να υπάρχει κινητικότητα για την επανασύσταση της ΚΑΕ και την επιστροφή της ομάδας στην Α1. Ωστόσο, τα πάντα είναι στον αέρα και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Κοτσάτου. Ο μέχρι πρότινος της Ερασιτεχνικής και υπεύθυνος για το τμήμα μπάσκετ, παραμένει εξαφανισμένος και αυτό θέτει σε καθεστώς ομηρίας τη νέα ΚΑΕ που θα πρέπει να συσταθεί.

Επειτα από την έγκριση που δόθηκε στην τελευταία Γενική Συνέλευση – στην οποία ο Κοτσάτος ήταν απών, όπως και από τα τελευταία διοικητικά συμβούλια – η ΚΑΕ θα πρέπει να συσταθεί ως το τέλος της εβδομάδας και να λάβει το νέο ΑΦΜ. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, για να μπορέσει να εκκινήσει η διαδικασία και να υπάρξει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και διασπορά μετοχών, θα πρέπει αρχικά να καταβληθεί ποσό 245.000 ευρώ. Σε πρόσφατο συμβούλιο, ο Αλεξίου κατέστησε σαφές πως δεν μπορεί να διαθέσει χρήματα και όλοι περιμένουν τον Κοτσάτο.

Ωστόσο, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας, ο Κοτσάτος δεν δίνει σημεία ζωής και κρατά δεσμευμένη την ΑΕΚ. Είναι σαφές, πως ο Κοτσάτος έχει το αναφαίρετο ηθικό δικαίωμα να έχει τον πρώτο λόγο στη σύσταση της νέας ΚΑΕ. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μπουν χρήματα στην εταιρεία και να «τρέξουν» οι διαδικασίες (συμβόλαια, γήπεδο, εισιτήρια) στον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Στην Ερασιτεχνική έχουν δεχθεί κρούσεις από ενδιαφερόμενους να αναλάβουν ή να συμμετάσχουν στην ΚΑΕ, αλλά περιμένουν τις βουλές του Κοτσάτου.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment