Που θα πάει ο ''Βασιλιάς'';


Έχει περάσει καιρός από τότε που ο LeBron έλεγε "θα πάρω τα ταλέντα για τις νότιες παραλίες" προαναγγέλλοντας την μετακόμισή του από το Cleveland στο Miami. Μετά από 2 πρωταθλήματα και άλλους 2 τελικούς, πολλοί πιστεύουν ότι ήρθε και πάλι η ώρα του αυτοαποκαλούμενου Βασιλιά να μετακομίσει. Και υπάρχουν ομάδες που τον περιμένουν με ανοικτές αγκάλες.

Το Houston φαίνεται να το εννοεί πολύ, θέλοντας να φτιάξει το δικό του big-three μαζί με Harden και Howard. Στους Lakers κάποιοι κάνουν σκέψεις για τον αν Kobe και Lebron θα μπορούσαν να χωρέσουν στην ίδια ομάδα με τον πρώτο να παραδίδει τα σκήπτρα του franschise player στον ήδη καταξιωμένο βασιλιά. Στη Νέα Υόρκη κάνουν αντίστοιχες σκέψεις θέλοντας να θέσουν εαυτόν σε πραγματικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος. Από την δική του πλευρά ο Lebron έχει αποδείξει ότι είναι ένας πολύ έξυπνος αθλητής. Και τι σημαίνει αυτό; Στο Chicago δεν πρόκειται να πάει.
Ξέρει καλά ότι στην πόλη των ανέμων υπάρχει ένα φάντασμα με το νούμερο 23 που είναι σε θέση να τον στοιχειώσει. Ξέρει ότι οι συγκρίσεις θα ξεκινήσουν από την πρώτη κιόλας μέρα και η κριτική στις ήττες και στα δύσκολα θα είναι αμείλικτη. Ας μην γελιόμαστε, ακόμα και ο καλύτερος αυτή τη στιγμή παίκτης του NBA δεν θα ήθελε να μπει σε ευθείες συγκρίσεις με τον Air.
Επομένως, πέραν από την ασφάλεια του Miami (που θα εξαρτηθεί και από τις αποφάσεις Wade και Bosh), ο James έχει ακόμη ένα λιμάνι να τον περιμένει. To γνωστό του Cleveland. Και η τύχη των Cavaliers στα draft των περασμένων χρόνων, ήτοι οι πολλά υποσχόμενοι Irving και Waiters μπορούν να τον κάνουν να αντέξει τους σκληρούς χειμώνες που ο ίδιος είχε πει ότι δεν θέλει να ξαναζήσει. Μαζί με το κίνητρο να γυρίσει εκεί όπου κατηγορήθηκε ότι έφυγε επειδή δεν θα μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα μόνος του. "The return of the King", λοιπόν;

Πηγή: NBA Greece

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment