Σύσκεψη της ενιαίας ΑΕΚ και για την ΚΑΕ!Η ΑΕΚ δεν ήταν ακριβώς ενιαία, αλλά γίνεται!Αυτό, τουλάχιστον, επιδίωξε εξ αρχής ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιτεύχθηκε με ευθύνη του προηγούμενου προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα, έγινε σύσκεψη παρουσία του προέδρου της ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου,του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Αλέξη Δέδε, του γενικού διευθυντή της «Δικέφαλος 1924» Α.Ε., Νίκου Στράτου, και άλλων στελεχών.

Μεταξύ άλλων, έγινε λόγος και για την επικείμενη σύσταση της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο κ. Αλεξίου εμπλέκεται και με θέματα που αφορούν στην ΠΑΕ, αλλά έχει το απόλυτο κουμάντο στο μπάσκετ, και νυχθημερόν ασχολείται με τις διαδικασίες ίδρυσης του νέου Φορέα.

Σας γράψαμε και νωρίτερα. Υπάρχουν «αποχρώσες ενδείξεις» ότι όλα βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ο κ. Αλεξίου θα προβεί σε ανακοινώσεις, ωστόσο, όταν διεκπεραιώσει όλες τις εκκρεμότητες, που αφορούν στη νέα κατάσταση. Είναι δεδομένο ότι οι επόμενες ημέρες θα καθορίσουν την επόμενη ημέρα της «Βασίλισσας».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment