Στην Ελλάδα το Ευρωμπάσκετ του 2015!


Την πρόθεσή της να αναλάβει τη διοργάνωση του επόμενου Ευρωμπάσκετ, το 2015, που αφαιρέθηκε από την Ουκρανία λόγω των πολιτικών αναταραχών, εξέφρασε η ελληνική ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ΕΟΚ εκδήλωσαν και επίσημα το ενδιαφέρον τους για τη διοργάνωση δείχνοντας επί της ουσίας που θέλουν να είναι ανάμεσα στις χώρες που το ερχόμενο φθινόπωρο θα τους ανατεθεί η διοργάνωση.

Η ιστοσελίδα «sportando» έκανε λόγο για επίσημη πρόταση της Ελλάδας, ωστόσο επί της ουσίας το ενδιαφέρον της ελληνικής ομοσπονδίας θα επισημοποιηθεί όταν θα αποφασιστεί αν τελικά η διοργάνωση να φιλοξενηθεί από μία χώρα ή αν θα υπάρξει πρόθεση να δοθεί σε περισσότερες.

Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί στα τέλη Σεπτέμβρη όταν και θα κατατεθούν οι φάκελοι των ομάδων που θα συνεχίσουν να... θέλουν τη διοργάνωση. Πάντως το ενδιαφέρον της Ελλάδας είχε διαρρεύσει τις τελευταίες εβδομάδες και επί της ουσίας πλέον πήρε και τυπικό χαρακτήρα.


Η Ελλάδα διοργάνωσε τελευταία φορά Ευρωμπάσκετ πριν από περίπου 20 χρόνια, το 1995 και έκτοτε έχει φιλοξενήσει πολλές τελικές φάσεις «μικρών» Εθνικών αλλά και το προολυμπιακό τουρνουά του 2008.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment