Παρελθόν ο Ζιάγκος


Στην ιστοσελίδα basketnews.gr ένα άρθρο που γράφετε ως ''Η ΑΕΚ αλλάζει χέρια'', αναφέρετε ότι ο Ζιάγκος είναι παρελθόν. Όντως σύμφωνα με το νέο σχήμα η πρώτη αλλαγή είναι του προπονητή και του γηπέδου. Όσο αφορά τον Βαγγέλη Ζιάγκο του προτάθηκε να μείνει σαν βοηθός αλλά δεν δείχνει να θέλει ο προπονητής (μέχρι τώρα) της ΑΕΚ. Το άρθρο αναφέρει μερικά ονόματα, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Αναλυτικά:

Αυτό το νέο διοικητικό σχήμα έλαβε ως πρώτη απόφαση την απομάκρυνση από τη θέση του προπονητή του Βαγγέλη Ζιάγκου, ο οποίος μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της Α2 και την οριστικοποίηση της ανόδου είχε λάβει τη διαβεβαίωση από τον Αλέξη Αλεξίου ότι θα παραμείνει στο πόστο του. Λέγεται ότι του προτάθηκε να μείνει στην ομάδα ως συνεργάτης του νέου προπονητή, αλλά στον Ζιάγκο δεν αρέσει καθόλου αυτή η ιδέα.

Ποιος θα είναι ο νέος προπονητής; Ακούστηκε ότι το νέο διοικητικό σχήμα έλαβε ήδη δύο αρνητικές απαντήσεις στα τηλεφωνήματα που έκανε στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον Σούλη Μαρκόπουλο. Πλέον ακούγεται ότι σοβαρές πιθανότητες έχουν ο Γιώργος Καλαφατάκης, ο Νέναντ Μάρκοβιτς, ενώ έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Σέργιου Κουφού, παρότι αυτός έχει συμφωνία με ομάδα του Κατάρ.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment