Στενεύει απότομα το χρονικό περιθώριο για την ΑΕΚ!


Οι βδομάδες περνούν και η ΑΕΚ ναι μεν προχωράει στην σύσταση νέας εταιρίας χωρίς όμως αυτό να σημαίνει και πρόοδο στα θέματα που αφορούν το αγωνιστικό σκέλος.

Αισίως φθάσαμε στην 20η μέρα του Ιουλίου με την ΑΕΚ να έχει εξασφαλίσει την επάνοδό της στην Α1 από τις 3/5...Αυτό σημαίνει οτι δεν έχει σημειωθεί καμία επίσημη εξέλιξη για πάνω από 2 μήνες...

Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος που ήταν να ηγηθεί της νέας προσπάθειας από μηδενική βάση και χωρίς χρέη εξαφανίστηκε για άγνωστους λόγους και πλέον η ομάδα θα πορευθεί με τον κ.Αλεξίου στον προεδρικό θώκο και μερικούς επιχειρηματίες να τον πλαισιώνουν στην διοίκηση.

Το γηπεδικό πρόβλημα λύθηκε, με το ΟΑΚΑ να αποτελεί την έδρα της Βασίλισσας για την σεζόν 2014/2015 και το ποσό που δαπανήθηκε για αυτόν τον σκοπό τοποθετείται στις 100 χιλιάδες ευρώ.

Στο αγωνιστικό Τμήμα όμως τα νέα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστα καθώς η απόφαση για αντικατάσταση του Βαγγέλη Ζιάγκου που οδήγησε την ομάδα από την Β Εθνική στην Α1 λήφθηκε εν μία νυκτί και αντικαταστάτης ακόμα δεν έχει βρεθεί καθώς ο Μαρκόπουλος αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε και οι Καλαφατάκης και Πρίφτης θα κλείσουν σε Πανιώνιο και Άρη αντίστοιχα.

Τα άσχημα νέα όμως δεν σταματούν εδώ καθώς όλοι σχεδόν οι παίκτες που είχε στο στόχαστρο η ΑΕΚ (Πελεκάνος, Σκορδίλης, Αθανασούλας και άλλοι) για να ενισχύσει τον Ελληνικό κορμό της κλείσανε και αυτοί αλλού καθώς αδυνατούν να περιμένουν τις εξελίξεις στην Βασίλισσα.

Εν τω μεταξύ συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ έχουν οι Καράμπουλας , Τσιάκος , Πολυτάρχου και Παπαδιονυσίου αλλά παραμένει ακόμα άγνωστο αν θα περιμένουν να δουν τι θα συμβεί τελικά με την ομάδα καθώς ήδη έχουν κάνει αρκετή υπομονή σε σχέση και με τα οφειλώμενα της προηγούμενης σεζόν...

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment