Στην ΑΕΚ ο Γιαννάκης;


Ο Γιαννάκης σύμφωνα με πληροφορίες είναι ακόμη πιο κοντά στην ''Βασίλισσα'', για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στην μεγάλη επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν τον ''Δράκο'' στον πάγκο της ΑΕΚ και σύμφωνα με πληροφορίες του aekbcfans.gr είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την θέση του προπονητή. Μάλιστα σε τέτοια περίπτωση ο βοηθός του θα είναι ο Λινάρδος και όχι ο Ζιάγκος που θα ψάξει για νέο σταθμό στην καριέρα του. Ο Λινάρδος έχει δεχθεί πρόταση από τον Πανιώνιο αλλά στην ιδέα ότι θα είναι ξανά μαζί με τον Γιαννάκη και ότι θα είναι στο τεχνικό τιμ της ''Βασίλισσας'', φαίνεται να τον ελκύει μια τέτοια περίπτωση.

Μην ξεχνάμε ότι ο ''Δράκος'' είναι και φίλος του Δημήτρη Μελισσανίδη και αυτό κάνει τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Από εκεί και πέρα άμα κλείσει το θέμα αυτό. θα αρχίσουν οι μεταγραφές-επιλογές του Γιαννάκη που όπως καταλαβαίνεται για κάθε παίχτη το πακέτο, του να αγωνίζεται στην Α1 με την ''Βασίλισσα'' και να έχει προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη είναι μια άκρως υπέροχη πρόταση.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.aekbcfans.gr, για ότι νεότερο αφορά την Βασίλισσα!!

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment