Φιλίππου για τιμ μάνατζερ, Λινάρδος βοηθός του Γιαννάκη!


Η εποχή Γιαννάκη ξεκίνησε (όχι επισήμως) στην ΑΕΚ, η οποία μετά την αποχώρηση του Δήμου Ντικούδη από τη θέση του τιμ μάνατζερ, βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Νίκου Φιλίππου!

Ο μέχρι πρότινος μάνατζερ της Εθνικής Ελλάδας αναμένεται να συνεργαστεί εκ νέου με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, καθώς οι διοικούντες της (υπό σύσταση ΚΑΕ ) ΑΕΚ τον επέλεξαν για τη νευραλγική θέση του τιμ μάνατζερ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι εκείνος που θα πάρει τη θέση του Δήμου Ντικούδη. Υπήρξαν σκέψεις και για τον Ανδρέα Παπαντωνίου, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Παράλληλα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η πρόσληψη του Νίκου Λινάρδου ως άμεσου συνεργάτη του «Δράκου» στον πάγκο της Ένωσης, αφού δεν τίθεται ζήτημα παραμονής του Βαγγέλη Ζιάγκου. Στον μέχρι πρότινος τεχνικό της ΑΕΚ -ο οποίος οδήγησε τον «Δικέφαλο» από τη Β’ Εθνική στα… σαλόνια της Α1- επί της ουσίας δεν έγινε ποτέ πρόταση για να αναλάβει πόστο άμεσου συνεργάτη στο πλευρό του κόουτς Γιαννάκη, ως εκ τούτου ο ταλαντούχος προπονητής αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του…]

Πηγή: superbasket.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment