Τηλεοπτικά οι αγώνες της Εθνικής Νέων!


Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ οι αγώνες της Εθνικής Νέων για την Β' φάση του Ευρωμπάσκετ της Κρήτης θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση και επίσης θα υπάρχει και μετάδοση μέσω διαδικτύου.

Το κανάλι του TV Μακεδονία θα δείξει ζωντανά τους αγώνας του Μίσσα. Όσο για το Live Streaming θα μεταδοθούν από το επίσημο κανάλι της FIBA στο youtube.

Επιτέλους μετά το τέλος του Mundial όπου χθες η Γερμανία κατέκτησε την κούπα, η ΕΟΚ αποφάσισε επιτέλους να ασχοληθεί και λίγο με τους παίχτες της Εθνικής Νέων όπου πέρασε στην Β' φάση.

Αναλυτικά:

«Η Β Φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών άρχισε σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας θα μεταδοθεί από το TV Μακεδονία, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες μέσα από το διαδίκτυο.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει σήμερα τη Σερβία, αύριο (15/6/) την Ισπανία και την Τετάρτη (16/6) τη Σλοβενία, διεκδικώντας μια θέση στα προημιτελικά. Και οι τρεις αγώνες θα αρχίσουν στις 19.15.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Β Φάσης της διοργάνωσης μέσω live streaming, ελεύθερα, στο youtube.com/FIBA».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment