Στο ΟΑΚΑ και το μπάσκετ!


H ''Βασίλισσα'' έπειτα από τρία χρόνια επιστρέφει στα σαλόνια της Α1. Μέσα στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν είναι και αυτό του γηπέδου, που δείχνει να το ξεπερνάει. Η ΑΕΚ και ο Αλέξης Αλεξίου που έχει μιλήσει με τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού Σταδίου εδώ και μήνες, φαίνεται πως για το γηπεδικό βρήκαν λύση και είναι το ΟΑΚΑ. Η σκέψη των ανθρώπων στην ομάδα είναι να χρησιμοποιήσουν το ΟΑΚΑ ως έδρα και αυτό να το εκμεταλλευτούν εμπορικά, αφού και η ποδοσφαιρική ΑΕΚ θα είναι ακριβώς δίπλα. Η υπηρεσίες των γραφείων της νέας ΚΑΕ ΑΕΚ, άμα προκύψει τελική συμφωνία με το ΟΑΚΑ, όλα δείχνουν πως θα εγκατασταθούν σε κάποιο χώρο του γηπέδου. Να πούμε και όλας ότι πολυπόθητη επιστροφή της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα είναι πανάκριβη αλλά σε συνδυασμό με την εμπορική εκμετάλλευση και την συνάντηση που είχαν χθες Αλεξίου-Μελισσανίδης, όλα δείχνουν πολύ πιο εφικτά. 

Επίσης να αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου φαίνεται πως βρίσκει τις λύσεις με τα προβλήματα στην Βασίλισσα, μιας και έχει έρθει σε επαφή με σημαντικούς οικονομικά επιχειρηματίες, οι οποίοι και δείχνουν διάθεση να βοηθήσουν. 

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment