Μένουν οι τρεις «σωματοφύλακες» της Βασίλισσας!


Δεν αποτελεί μυστικό η επιθυμία του Βαγγέλη Ζιάγκου να κρατήσει στην ΑΕΚ τους Καράμπουλα,Πολυτάρχου και Τσιάκο οι οποίοι ξεχώρησαν με την επιτυχημένη παρουσία τους στην Α2!

Οι τρεις τους έχουν συμβόλαια, με τον Ζιάγκο να επιθυμεί την παραμονή τους. Ο Πολυτάρχου πάει για τρίτη χρονιά στη ΑΕΚ (από την Β’ εθνική μαζί της!) και για αρχηγία, έχοντας και εμπειρία από Α1 όταν έπαιξε στον Ίκαρο. Ο Καράμπουλας επίσης παίκτης του Ίκαρου, ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του στην δεύτερη χρονιά του στην ΑΕΚ. Τέλος, ο Τσιάκος ταλαιπωρήθηκε με τους τραυματισμούς αλλά έδωσε και την ψυχή του πέρυσι στην Α2. Ο Ζιάγκος τον θέλει μαζί του στην Α1 και αν κριθεί ότι είναι έτοιμος από όλες τις απόψεις, θα μείνει και αυτός στη «Βασίλισσα».

Πλέον απομένει μόνο να διευθετηθεί το θέμα των οφειλών προς τους τρεις Έλληνες παίκτες έτσι ώστε μετά τον Νίκολιτς να αποτελέσουν τους επόμενους που θα παραμείνουν ενόψει Α1.

Η ΑΕΚ βέβαια πρέπει να βιαστεί για να στελεχώσει το ρόστερ της από έμπειρους Έλληνες που θα μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας της και να μην την βάλουν σε περιπέτειες.Ήδη τα ονόματα του Πελεκάνου, του Αθανασούλα και του Χαριτόπουλου εξετάζονται από τον Ζιάγκο ο οποίος έχει το δικαίωμα να επιλέξει και άλλους έξι Αμερικάνους και κοινοτικούς παίκτες.


Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment