Που θα πάει ο ''Βασιλιάς'';


Σύμφωνα με πληροφορίες πιο κοντά φαίνεται να είναι η ομάδα του Cleveland Cavaliers για τον ''Βασιλιά''... Ο LeBron James από ότι όλα δείχνουν φαίνεται να είναι κοντά στην επιστροφή στα παλιά του λημέρια και έτοιμος να τους οδηγήσει σε τίτλους. Φυσικά στο μυαλό του έχει και το ενδεχόμενο παραμονής στους Miami Heat, αλλά είναι δύσκολο επειδή ο ιδιοκτήτης των Cavaliers, Dan Gilbert, κάνει τα πάντα για την έκπληξη της επιστροφής του ''King'' στο σπίτι του!

Το μόνο που περιμένουμε είναι να δούμε που θα πάει ο ''Βασιλιάς'' και οι άλλοι αστέρες που είναι free agents , δηλαδή οι Carmelo Anthony, Chris Bosh, Dwyane Wade. Για ότι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο aekbcfans.gr για να μαθαίνετε τα πάντα από τον μαγικό κόσμο του NBA.

(Από την νέα σεζόν του NBA, το aekbcfans.gr θα σας κρατάει ενήμερους καθημερινά για όλα, από αποτελέσματα μέχρι και ότι σημαντικό θέμα υπάρχει στην άλλη μεριά της γης)

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment