«Αποχωρώ από την ΑΕΚ, μετά από 18 χρόνια περηφάνειας»


Με γραπτή του δήλωση ο Βαγγέλης Ζιάγκος αποχαιρέτησε την ΑΕΚ. 

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα τεκταινόμενα στην μπασκετική ΑΕΚ, αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και το χρέος, να αποκαταστήσω την αλήθεια σε ό,τι αφορά στο όνομά μου. 1) Να καταγγείλω το επαναλαμβανόμενο unfair της χρησιμοποίησης του ονόματός μου εδώ και πολλές μέρες ως πιθανού συνεργάτη του νέου προπονητή της ομάδας, προκειμένου να ικανοποιηθούν επικοινωνιακές σκοπιμότητες. Ουδεμία επίσημη πρόταση έχει γίνει από πλευράς διοίκησης με προσδιορισμένα τον ακριβή ρόλο μου και τους όρους της συνεργασίας. 2) Να ενημερώσω ότι δεν τίθεται πλέον θέμα παραμονής μου στο Σύλλογο. Δικαιούμαι να μη δεχτώ το ρόλο του επιλαχόντα υποψηφίου συνεργάτη σε λίστα αναμονής, την ίδια στιγμή που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο αγωνιστικός και οργανωτικός σχεδιασμός της ομάδας από τη νέα διοικούσα επιτροπή και «εξωτερικούς συνεργάτες» εδώ και καιρό. Πολλώ δε μάλλον όταν βρισκόμαστε στο μήνα Αύγουστο και παραμένουμε απλήρωτοι εγώ και οι συνεργάτες μου από τον Δεκέμβριο του 2013. Αποχωρώ απ την ομάδα με έναν απολογισμό 18 χρόνων τιμής και περηφάνιας. Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια.

Βαγγέλης Ζιάγκος».

Το aekbcfans.gr εύχεται στον Βαγγέλη Ζιάγκο σε ότι και να κάνει από εδώ και πέρα να είναι επιτυχείς και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ήταν ΕΔΩ στις δύσκολες στιγμές, και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Βαγγέλη!!

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment