Ο Άγγελος Τσάμης στο AekbcFans.Gr!


Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν τον ''Δράκο'' να έχει εισηγηθεί για την απόκτηση του Άγγελου Τσάμη. 

Ο 33χρονος γκαρντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Ρόδο με τον Κολοσσό έχοντας 8,3 πόντους μέσο όρο, και αποτελεί ένα παίκτη που ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει σε μεγάλη εκτίμηση, αφού στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί την περίοδο 2012-2013 στην Λιμόζ.

Να θυμίσουμε ότι η κατάσταση του 33χρονου γκαρντ είναι δύσκολη διότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Κολοσσό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πατρινός γκαρντ ήρθε στη Ρόδο το 2008- από την Α.Ε.Κ.- και παρέμεινε για τέσσερις σεζόν και συγκεκριμένα μέχρι το 2012, μετά πήγε στην Λιμόζ και μετά επέστρεψε στην Ρόδο.

Το ΑekbcFans.Gr επικοινώνησε με τον Άγγελο Τσάμη.

Άγγελος Τσάμης: «Βλέπω τα δημοσιεύματα και μόνο ως μεγάλη τιμή και μόνο να αναφέρεται το όνομα μου νιώθω πόσο μάλλον εάν είμαι και εισήγηση του κόουτς που εκτιμώ απεριόριστα και είναι αυτός που μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου εκτός Ελλάδος!!!

Όσον αφορά την ΑΕΚ, είχα την ευτυχία να φορέσω την φανέλα της αλλά δυστυχώς ένας τραυματισμός με κράτησε εκτός και δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την χρόνια.

Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να γίνουν όλες οι σωστές κινήσεις διοικητικά και όχι μόνο ώστε να εμφανισθεί η ΑΕΚ όχι άπλα σαν μια ομάδα που συμμετέχει στην Α1 αλλά σαν ομάδα που πρωταγωνιστεί όπως πρέπει άλλωστε!!

Προσωπικά είμαι παίχτης του Κολοσσού Ρόδου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και εκτός των άλλων δεσμεύομαι με συμβόλαιο. Δεν γνωρίζω πως μπορεί να αλλάξει κάτι.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ασχολούνται με το όνομα μου για την ΑΕΚ.»


Επιμέλεια: Παναγιώτης Μίχος

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment