Επαφές με “συμπαίκτες”


Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την πλευρά Νίκου Γεωργαντζόγλου-Κώστα Καλογεώργου. Κι αυτό διότι βρίσκονται σε διαρκείς επαφές με σημαντικούς “συμπαίκτες”, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να συμβάλλουν στην “επόμενη ημέρα” της ΑΕΚ.

Οι δύο “Ενωσίτες” επιχειρηματίες “τρέχουν και δεν φτάνουν”, όπως υποσχέθηκαν στον Αλέξη Αλεξίου, έτσι ώστε την ερχόμενη Δευτέρα να είναι έτοιμοι και ενδεχομένως πιο δυνατοί οικονομικά στην προγραμματισμένη συνάντηση.

Πρόδηλο είναι ότι η πλευρά Γεωργαντζόγλου-Καλογεώργου “δεν ανοίγει τα χαρτιά της”, καθώς αυτό απαιτούν οι συνθήκες. Το Σαββατοκύριακο είναι καθοριστικό για τις κινήσεις της

Σε ό,τι αφορά στον προπονητή; Γεγονός είναι ότι συζητήθηκε το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου, αν και δεν υπήρξε συμφωνία ως προς το θέμα αυτό με τον Αλεξίου, ο οποίος επιμένει στον (ακριβό) Παναγιώτη Γιαννάκη. Σε κάθε περίπτωση, μείζον για την ΑΕΚ παραμένει η ίδρυση της ΚΑΕ. Και αυτή η εβδομάδα τελειώνει σήμερα, και η ΑΕΚ ακόμα περιμένει το υπουργείο Ανάπτυξης…

Πηγή: ebasket.gr


Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment