Κοντά σε Μιλόσεβιτς και Σαρικόπουλο η «Βασίλισσα»,Ο Βαγγέλης Ζιάγκος, αν και δεν έχει αναλάβει επίσημα, κοιτάει να στελεχώσει το ρόστερ της ΑΕΚ στο μπάσκετ. Στην ομάδα αυτή τη στιγμή ανήκουν οι Τσιάκος, Πολυτάρχου, Παπαδιονυσίου, Μπουργανός και Καράμπουλας. Ο τελευταίος έχει εκφράσει την επιθυμία να μεταγραφεί στην Καβάλα, ενώ οι υπόλοιποι – πλην του Μπουργανού – έχουν θέσει τον εαυτόν τους εκτός ομάδας, λόγω της κατάστασης που επικρατούσε τον τελευταίο καιρό.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος επιθυμεί την παρουσία όλων των παικτών στην ομάδα κάτι που αναμένεται να ζητήσει και από τον Αλέξη Αλεξίου. Πέραν αυτών όμως η ΑΕΚ είναι κοντά σε συμφωνία με τους Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και Ζήση Σαρικόπουλο.

Ο πρώτος είναι σούτινγκ γκάρντ (ύψος 1.93) και έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Ερυθρό Αστέρα, Ολυμπιακό, Μαρούσι, Λιέτουβος Ρίτας, Τραμπζοσπόρ, Αστάνα, Μπραουνσβάιγκ και πέρυσι στην Καβάλα ενώ έχει ελληνικό διαβατήριο και μάλιστα αγωνίστηκε στην Εθνική Ελλάδας στο διάστημα 2004-09. Ο δεύτερος παίζει στη θέση σέντερ (ύψος 2.12) και έχει αγωνιστεί στην Αμερική σε Αλαμπάμα, Οχάιο Στέιτ, UAB Μπλέιζερς ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί με Μαρούσι, Πανιώνιο και Άρη στον οποίο και ανήκει.

πηγή

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment