''Χάθηκαν'' Γεωργαντζόγλου και Καλογεώργου!


Για σήμερα ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού του Αλέξη Αλεξίου με τους Νίκο Γεωργαντζόγλου  και τον Κώστα Καλογεώργου. Αφού ο Αλεξίου δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού όπως γράψαμε και πριν (ΕΔΩ), οι δυο άντρες αποφάσισαν να αποσύρουν την όποια πρόταση είχαν κάνει. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά και την μή εμφάνιση του κ. Αλεξίου στην προγραμματισμένη σημερινή μαs συνάντηση, (που θα γινόταν για την προσκόμιση από την πλευρά του των οικονομικών στοιχείων, προγραμματισμού, προυπολογισμού, ΑΦΜ τηs καινούργιαs KAE, κλπ), η οποία έρχεται ωs συνέχεια των δημοσιευμάτων περί "άλλων μεγάλων επενδυτών από το εξωτερικό" ή "ότι ο κ. Αλεξίου ψάχνει κάτι καλύτερο από τουs πραγματικούs ενδιαφερόμενουs Γεωργαντζόγλου-Καλογεώργο", τα οποία ξεκάθαρα τορπιλίζουν τιs διαπραγματεύσειs και υποβαθμίζουν την πρόταση μαs για την άμεση κάλυψη του 51% του μετοχικού κεφαλαίου (την μόνη μέχρι σήμερα αληθινή και κιτρινόμαυρων χρωμάτων) , καταλαβαίνουμε ότι προφανώs κάποιοι θέλουν να κερδίσουν χρόνο, μόνο που ξεχνούν ότι η ΑΕΚ δεν έχει χρόνο !!!

Κατόπην των ανωτέρω παραμένουμε στιs θέσειs μαs, αποσύρουμε όμωs την πρόταση μαs, διότι δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε σε παιχνίδια εξουσίαs και δεν επιθυμούμε να σέρνεται η πρόταση μαs ή να χρησιμοποιείται για άλλουs διαπραγματευτικούs λόγουs. To ενδιαφέρον μαs όμωs και τα αισθήματα μαs παραμένουν πάντα ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ. Νίκοs Γεωργαντζόγλου, Κων/νοs Kαλογεώργοs.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment