Ανοίγει τον «χορό» των αποχωρήσεων ο Καράμπουλας

Έχουμε φθάσει αισίως 8/8 και το μέλλον της ΑΕΚ μόνο βέβαιο δεν μπορεί να θεωρηθεί...ΑΦΜ και εταιρία δεν υπάρχουν, οι νέοι χρηματοδότες δεν εμφανίζονται ακόμα στο προσκήνιο και ο Αλέξης Αλεξίου διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ δεδομένης της χρονικής στιγμής.

Και σαν μην έφταναν όλα αυτά έχουμε και τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας να τρέχουν παράλληλα με τα διοικητικά χωρίς ωστόσο να βλέπουμε «φως στο τούνελ»...

Ένας-ένας οι παίκτες που ενδιαφέρουν την Βασίλισσα (όπως είναι απόλυτα λογικό) κλείνουν τα συμβόλαιά τους σε άλλες ομάδες και οι επιλογές λιγοστεύουν αισθητά...

Πλέον εξελίξεις τρέχουν και στους παίκτες που θα παρέμεναν στο νέο ρόστερ ενόψει Α1 καθώς ο Βαγγέλης Καράμπουλας είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση της Καβάλας για συνεργασία στην Α2 κατηγορία.

Ο αρχισκόρερ των ανόδων απαντώντας σε δημόσια ερώτηση του Μαρίνου Πρίντεζη στο facebook προανήγγειλε το «τέλος» του από τη «Βασίλισσα».

«Τι έμαθα; Θα κοσμείς με την παρουσία σου την Καβάλα; Αυτά είναι».

Ο Βαγγέλης απάντησε: «Μάλλον ναι, θα δείξει…»

Στις επόμενες ώρες θα αποδειχθεί του λόγου το αληθές.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment