Ευχαριστήρια ανακοίνωση από Δεμέναγα!


Μετά από την επιστολή του Αχιλλέα Δεμέναγα προς τον Αλέξη Αλεξίου και την παραίτηση του, έβγαλε ακόμα μια ανακοίνωση, αυτή την φορά ευχαριστήρια.

Αναλυτικά: 

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Σε συνέχεια της επιστολής παραίτησης μου από τη θέση του υπεύθυνου προπονητή υποδομών μπάσκετ της ΑΕΚ θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά ανθρώπους που γνώρισα στους 12 μήνες συνεργασίας και στάθηκαν σημαντικοί αρωγοί στο έργο μου.

Το Βαγγέλη Ζιάγκο που μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο και να βιώσω την αγάπη, την ανιδιοτέλεια, το πάθος και το όραμά του να γίνει η ΑΕΚ ‘’Βασίλισσα ξανά’’ . Είναι ο άνθρωπος που έπεισε όλους τους συνεργάτες να μείνουμε πιστοί στη δουλειά έως το τέλος και να μην φερθούμε ως ‘’επαγγελματίες’’ απέναντι στην ασυνέπεια 6 μηνών.

Τον κ. Δερμανούτσο Βαγγέλη, που μετά από πολλά χρόνια συνάντησα ξανά και είναι εκεί για να θυμίζει σε όλους μας την εποχή των ‘’μεγάλων’’ ανθρώπων και παραγόντων, που ενδιαφερόντουσαν για όλα τα παιδιά σαν να ήταν δικά τους και ήταν υποδειγματικοί στο έργο τους. Τον ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή του και θα τον τιμώ σε κάθε ευκαιρία.

Τον κ. Κανάκη που χωρίς να γνωρίζω τη πολύ σημαντική διαδρομή της οικογένειάς του στην ΑΕΚ, μου έδωσε από την πρώτη στιγμή την εικόνα ενός ανθρώπου εξαιρετικής αισθητικής και αίσθησης για τα πράγματα, ιδανικός συνεργάτης, διακριτικός και αγαπητός σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές.

Τον κ. Κυπαρίσση για την πολύτιμη βοήθειά του και την αγάπη του στα παιδιά.

Τον συνεργάτη μου Δημήτρη Σπυριδάκη για την αφοσίωσή του στο έργο του και την υπομονή του στο δύσκολο τελευταίο εξάμηνο.

Τον Κώστα Αντύπα για την υποστήριξη στο έργο μου και την συνεισφορά του στο κλίμα της ομάδας.

Τον Βαγγέλη Τσεπέλη για την μεγάλη προσφορά του στο σχεδιασμό και λειτουργία από μηδενική βάση της παιδικής ομάδας αλλά και για την υπομονή του όλα αυτά τα χρόνια να στηρίζει τα τμήματα υποδομής χωρίς την ανάλογη ανταπόδοση.

Τους προπονητές ακαδημίας Σταύρου Σπύρου, Μυλωνά Σπύρο και Ηλιάδη Λευτέρη για την άψογη συνεργασία και συναδελφικότητα.

Τη Δόξα Θεολογίτη για την πολύτιμη βοήθειά της στο κομμάτι των ακαδημιών.

Τους αθλητές της αντρικής, το Δήμο Ντικούδη, Γιώργο Χήνα, Παναγιώτη Χατζηελευθερίου, Δημήτρη Μπόμπα και τους υπόλοιπους συντελεστές της ανόδου της ΑΕΚ.

Θα πρέπει να είναι περήφανοι για τη στάση τους απέναντι στην ομάδα, τον κόσμο και τον εαυτό τους.

Τον κ. Κυριάκο Χήνα και τον Σπύρο Παπαϊωάννου, τους πιο αγνούς ανθρώπους της ΑΕΚ που αγκάλιασαν αμέσως την προσπάθεια και στήριξαν ανεπιφύλακτα και με θέρμη την προσπάθεια αναγέννησης των τμημάτων μπάσκετ.

Το Γιώργο Νικολάου που στήριξε την προσπάθεια των παιδιών και το ‘’Πρόγραμμα ΑΕΚ’’ και έδινε ώθηση με τη δημοσιοποίηση της πορείας των τμημάτων προβάλλοντας με ‘’διακριτική εύνοια’’ τον αγώνα των παιδιών για ομαδική διάκριση.

Το Μπάμπη Γεωργούλη για την σύντομη αλλά πολύ εποικοδομητική συνεργασία και την ταύτιση απόψεων στα θέματα ανάπτυξης τμημάτων υποδομής. 
Για τους αθλητές του εφηβικού-νέων- παιδικού-ακαδημιών και τους γονείς τους που τίμησαν με τη συμπεριφορά τους το μεγάλο αυτό σύλλογο ένα ευχαριστώ δεν φτάνει. Όπως τους είπα δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια εξασφάλισης συνθηκών και αυτό που τους αξίζει θα το έχουν στο άμεσο μέλλον ξεχωριστά ή όλοι μαζί.

Είναι βέβαιο ότι θα είμαστε όλοι σε επαφή.

Σας ευχαριστώ, 
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΕΜΕΝΑΓΑΣ»

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment