Στο Υπουργείο αύριο για την ΚΑΕΙδιαίτερα κρίσιμη θα είναι η εβδομάδα που ακολουθεί για το μπάσκετ της ΑΕΚ καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά το μέλλον του τμήματος. Αύριο (Δευτέρα 25/08), η Ένωση μέσω του Γιώργου Κατσαδήμα, θα βρεθεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης, για να πάρει την έγκριση της νέας ΚΑΕ. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι αισιόδοξοι για το συγκεκριμένο ζήτημα (έπειτα και από την έγγραφη θετική εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού προς το Υπουργείο) και θεωρούν ότι εκτός απροόπτου θα εξασφαλίσουν την έγκριση για τη νέα ΚΑΕ ΑΕΚ.

Όμως από εκεί και πέρα, προέχει να βρεθεί λύση και για το οικονομικό κομμάτι καθώς θα πρέπει να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο και η εγγυητική που απαιτείται από την ΕΕΑ για την συμμετοχή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία. Στα πλαίσια αυτά, αύριο θα πραγματοποιηθεί και η συνάντηση του Αλέξη Αλεξίου με τους Νίκο Γεωργαντζόγλου και Κώστα Καλογεώργο που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να ενισχύσουν οικονομικά την μπασκετική ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» ιθύνοντες γνωρίζουν ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και είναι αποφασισμένοι μέσα στις επόμενες ημέρες να βρουν τις λύσεις ώστε η Βασίλισσα να μπορέσει να συμμετάσχει κανονικά στην Α1.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment