Οριστικό: Στο ΟΑΚΑ η Βασίλισσα...


Σύμφωνα με το enwsi.gr η ΑΕΚ θα παίζει στο ΟΑΚΑ την νέα αγωνιστική χρονιά στην Α1. Εμείς το είχαμε γράψει εδώ και καιρό για ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα το enwsi:

Συμφωνία μεταξύ των ανθρώπων του δικεφάλου και τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, ώστε η ΑΕΚ να χρησιμοποιεί ως έδρα της το μεγαλύτερο κλειστό της χώρας. Από τότε έγιναν συζητήσεις και για άλλα γήπεδα (αφού υπήρξαν ορισμένες αντιδράσεις), αλλά όπως όλα δείχνουν η απόφαση των υπευθύνων της ομάδας είναι οριστική και η επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» στη Basket League θα γίνει στο Ολυμπιακό στάδιο. Επειδή όμως τους πρώτους μήνες έχουν ήδη προγραμματιστεί κάποιες εκθέσεις και συναυλίες στο συγκεκριμένο χώρο, δεν αποκλείεται η Ένωση να χρησιμοποιήσει και το κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας, στο οποίο θα κάνει και τις προπονήσεις της. Αυτές τις μέρες γίνονται οι τελευταίες συζητήσεις μεταξύ της ΑΕΚ και των άλλων πλευρών και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται ανακοινώσεις.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment