''Όχι'' στο ΟΑΚΑ ο Ζιάγκος!


Σύμφωνα με το aekarena.gr, ο Βαγγέλης Ζιάγκος δεν θέλει ΟΑΚΑ και έτσι οι διοίκηση της ΑΕΚ ψάχνει να βρει γήπεδο για την νέα έδρα της ΑΕΚ στην Α1. 

Το γήπεδο της Ζωφριάς θα ήταν μια λύση αλλά δεν έχει πάρει αδειοδοτήσει. 

Αναλυτικά το άρθρο αναφέρει:

Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά για την ΑΕΚ, αλλά ο 38χρονος τεχνικός έθεσε επί τάπητος κι αυτό, που ψιθυριζόταν με το «καλημέρα» της πιθανής «επιστροφής» του: Να αναζητήσει η ΑΕΚ έδρα τύπου Ζωφριάς και ν’ ακυρώσει την «καταρχήν» συμφωνία με το ΟΑΚΑ. Ο Ζιάγκος θεωρεί ότι είναι απαιτητή ανάγκη για αγωνιστικούς λόγους να συμβεί αυτό.

Οι «κιτρινόμαυροι» υπεύθυνοι έχουν προσχωρήσει στην λογική Ζιάγκου. Είχαν ψάξει το θέμα της Ζωφριάς από δική τους πρωτοβουλία εδώ και καιρό, αλλά το «αγκάθι» της μη αδειοδότησης (από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση) μοιάζει ακόμη αξεπέραστο. Επομένως, το πλέον ιδανικό γήπεδο και έδρα της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο.

Διαθέσιμα δεν είναι όμως τα περισσότερα γήπεδα της Αττικής. Πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» ξεκινούν από σήμερα νέο κύκλο επαφών και με γήπεδα, που στο παρελθόν προσέγγισαν, ελπίζοντας στο «θαύμα». Διότι θαύμα θα είναι να βρεθεί νέα στέγη για την ΑΕΚ αυτή την περίοδο.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment