Συμφώνησαν Σαρικόπουλος-Καμπερίδης!


Μετά από τις τέσσερις μεταγραφές των τριών Αμερικάνων και αυτή του Κασελάκη, στην ΑΕΚ συνεχίζουν τις προσθήκες. Την φανέλα της ''Βασίλισσας'' εκτός απροόπτου θα φοράνε οι Μιχάλης Καμπερίδης και Ζήσης Σαρικόπουλος.
Οι δύο παίχτες συμφώνησαν προφορικά με την ΑΕΚ και το μόνο που λείπει είναι να υπογράψουν τα συμβόλαια τους. Ο Καμπερίδης πέρσι αγωνίστηκε στον Φιλαθλητικό ενώ ο Σαρικόπουλος στον Άρη Θεσσαλονίκης. Και οι δύο σήμερα έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση που έγινε στην Ζωφριά.

Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας ο Ζήσης Σαρικόπουλος αποχαιρέτησε μέσω facebook τον Άρη:
''Κλείνοντας έναν κύκλο 2 ετών κ γυρνώντας σελίδα στην καριέρα μου θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Άρη (δικαίως ο πλέον μπασκετικός) αλλά κ όλους τους συμπαίκτες μου γι αυτά τα 2 όμορφα χρόνια που πέρασα στην Θεσσαλονίκη, στα εύκολα αλλά κ στα δύσκολα.... Σ αυτά τα 2 χρόνια έκανα δυνατές φιλίες εντός κ εκτός παρκέ, δέθηκα με τους συμπαίκτες μου περνώντας αρκετές δυσκολίες κ αντιξοότητες όμως πάντα με γνώμονα την ομάδα, τη δουλειά κ την υπομονή ήρθαμε πιο κοντά, πετύχαμε πολλούς στόχους τους οποίους θέσαμε στην αρχή κ προσωπικά αποκόμισα πολλά κ έγινα πιο δυνατός... Γι αυτό το λόγο λοιπόν τους εύχομαι τα καλύτερα καθώς μόνο περήφανος είμαι για τις φιλίες αυτές... Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους οι οποίοι μου στάθηκαν, με σεβάστηκαν κ με βοήθησαν, απ το πιο απλό κ καθημερινό ως το πιο δύσκολο, δν υπάρχει λόγος να αναφερθώ ονομαστικά διότι γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί... Καλή χρονιά, καλή σεζόν σε όλους με υγεία...''

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment