«Η ΑΕΚ γύρισε εκεί, που ανήκει»


Ο νεαρός φόργουορντ, Λεωνίδας Κασελάκης, μίλησε σήμερα στην «ΩΡΑ των σπορ»

Για τις επαφές του με την ΑΕΚ: «Υπάρχει προφορική συμφωνία. Ανυπομονώ και ‘γω να αρχίσω τις προπονήσεις».

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, το 2009: «Ναι, αλήθεια είναι αυτό. Και τότε υπήρχε ενδιαφέρον, υπήρξε και ραντεβού με τους ανθρώπους της ΑΕΚ αλλά δυστυχώς δεν προχώρησε. Εγώ είχα συμβόλαιο τότε με τον Ηλυσιακό οπότε έπρεπε να υπάρξει και η συγκατάθεσή του Ηλυσιακού αλλά οι δυο ομάδες δεν τα βρήκαν. Δυστυχώς, η ΑΕΚ από τότε δεν είχε καλές χρονιές, αλλά ευτυχώς γύρισε εκεί, που ανήκει και θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά».

Για τις φήμες, που τον θέλουν οπαδό της ΑΕΚ: «Δεν θέλω να το πούμε, γιατί εδώ στην Ελλάδα αυτό παρεξηγείται. Σε όποια ομάδα και αν είμαι πάντως θα δίνω το 100% ως επαγγελματίας».

Για τον στόχο της ομάδας: «Εγώ θέλω να πατήσουμε γήπεδο με το καλό γιατί το καλοκαίρι υπήρξαν δυσκολίες με τον σχεδιασμό της ομάδας. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει ως στόχο πάντα να ‘ ναι ανταγωνιστική, πάντα να κοιτάζει ψηλά, αλλά επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα είναι λίγο ουτοπία να βγάζουμε από τώρα στόχους. Συν ότι οι ομάδες της Α1 είναι πολύ δυνατές. Στόχος είναι να δέσει ως σύνολο και να φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment