Ορίστηκε ημερομηνία! (Update)


Με απόφαση της Ε.Ο.Κ. και μετά την αναβολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα για το Σαββατοκύριακο, η αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Αρη και την ΑΕΚ, θα γίνει την Παρασκευή 3/10, στις 5μ.μ., στο «Nick Galis Hall».

Μετά από σκέψεις και συζητήσεις ωρών για τον αγώνα της Βασίλισσας στην Θεσσαλονίκη, τελικά πάρθηκε οριστική απόφαση για την τύχη των αγώνων του Κυπέλλου, μεταξύ των οποίων είναι και η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη. Τελικά το παιχνίδι θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (7/10), στις 17.00 λογικά και όχι όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ που γράφουμε πάνω για Παρασκευή!

Η νέα ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ:

«Κύπελλο Ανδρών: Το πρόγραμμα (Β’ Φάση, 3η αγων.)

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος τροποποιείται, μετά την κοινοποίηση στην ΕΟΚ, σήμερα 30/9 και ώρα 15.15 της πλήρους Υπουργικής απόφασης, η οποία διευκρινίζει ότι αναβάλλονται οι αθλητικές συναντήσεις έως και τις 6/10.

Έτσι οι αγώνες Άρης-ΑΕΚ και Απόλλων Π.-Κόροιβος Αμαλιάδας, της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της διοργάνωσης, θα διεξαχθούν στις 7/10»
Ώρα δεν υπάρχει, αλλά λογικά είναι η 5η απογευματινή…

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment