Ζιάγκος: «Ελάτε να μας καμαρώσετε»


Ο τεχνικός της Βασίλισσας έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια και υποσχέθηκε να τον αποζημιώσει με πάθος, ψυχή και θέληση μέσα στη χρονιά. Παράλληλα δεν έκρυψε την περηφάνια του για την Ένωση.

Στην παρουσίαση των διαρκείας της ΑΕΚ βρέθηκε ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος με τη σειρά του ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται και που μέχρι στιγμής έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

«Μετά από τρία χρόνια απουσίας είμαστε πάλι όλοι εδώ, υγιείς και ανταγωνιστικοί μετά από την απαξίωση και την περιφρόνηση που γνωρίσαμε. Η ΑΕΚ αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα επαγγελματισμού και συναισθήματος και γι΄αυτόν τον λόγο καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας καμαρώσει.

Είμαστε περήφανοι για αυτήν την ομάδα και το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ ότι όλοι θα συζητούν για την ψυχή, το πάθος, το ήθος και τη θέληση των παιδιών».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment