Απίστευτο απλά! (video)Το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λιλ θα μεταμορφωθεί σε κλειστό μπάσκετ για τις ανάγκες του Ευρωμπάσκετ 2015! Δείτε το video με το πώς θα μοιάζει, διάρκειας πέντε λεπτών...

Με την Ουκρανία να χάνει την διοργάνωση εξαιτίας του έκρυθμου της κατάστασης χώρα, η FIBA Europe αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε όχι μια αλλά σε τέσσερις χώρες να διοργανώσουν το Eurobasket του 2015. Συγκεκριμένα στις Γαλλία, Κροατία, Γερμανία και Λετονία, ενώ η τελική φάση θα γίνει στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λιλ.

Η πόλη της Λιλ βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο και διαθέτει το Grand Stade Pierre Mauroy, στάδιο με οροφή που "κλείνει" και μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες μπάσκετ (αφού προηγηθούν ανάλογες εργασίες), τους οποίους θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν περίπου 30.000 φίλαθλοι.

Δείτε σε video τις αλλαγές που θα γίνουν στο ποδοσφαιρικό γήπεδο και το πώς θα δείχνει, ώστε να καλύψει τις ανάγκες του επόμενο ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: 


Πατήστε για να δείτε το video ΕΔΩ ➥➥➥ http://dai.ly/x12g04h

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment