Ο Κυριάκος Χήνας στο AekbcFans.Gr


Ο Κυριάκος Χήνας μίλησε στο AekbcFans.Gr για την εμφάνιση της ΑΕΚ στα ματς κυπέλλου και για το τι περιμένει από την φετινή ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Πως είδατε την ΑΕΚ στα παιχνίδια κυπέλλου;

«Νομίζω ότι δικαιούμαστε δύο αισιόδοξες διαπιστώσεις: Πρώτον ότι το συναρπαστικό μέγεθος της ΑΕΚ αντιμετωπίστηκε με δέος και αφομοιώθηκε γρήγορα από τους 10 νέους αθλητές, σημάδι ότι και σοβαροί είναι, αλλά και υπεύθυνοι, με συναίσθηση της Ιστορίας μας. Δεύτερον ότι αγωνιστικά η ομάδα άρχισε με επιτυχία μία οργανωμένη, αγχωτική βέβαια, προσπάθεια να αξιοποιήσει τις δυνατότητες κάθε παίκτη προασαρμόζοντάς τον στο συνολικό πλάνο που έχει εκπονηθεί από το τεχνικό επιτελείο».

Για το αυριανό παιχνίδι στην Αμαλιάδα τι περιμένετε;

«Σε μεταβατικές περιόδους, η εμμονή σε άμεσες επιτυχίες είναι επιπολαιότητα που κοστίζει ψυχολογικά, ενίοτε απογοητεύει και δεν επιτρέπει τη σταδιακή ομαλή ανέλιξη. Προσωπικά θα περιμένω το Νοέμβριο στη Ελευσίνα και στο ΟΑΚΑ με τον Απόλλωνα για να δούμε περίπου τους ρεαλιστικούς στόχους της φετινής υπερπροσπάθειας, που σε κάποια πιο νηφάλια στιγμή πρέπει να πιστωθεί σε όσους νυχθημερόν αφοσιώθηκαν στη Βασίλισσα».

Παναγιώτης Μίχος

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment