Άμεση απομάκρυνση Γκούντριτζ

Άμεση απομάκρυνση Γκούντριτζ

Η 2η αγωνιστική κόντρα στον Πανιώνιο εκτος από θετικά είχε και αρνητικά όμως στοιχεία με κυριότερο αυτό της μιας ακόμα αρνητικής εμφάνισης απο τους Γκούντριτζ και Γουίλιαμσον.

Προς το παρόν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος που βρίσκεται στη λίστα για άμεση απομάκρυνση από την ομάδα είναι ο Βέρνον Γκούντριτζ.

Ο γιγαντόσωμος σέντερ, τον οποίο περίμενε αρκετό καιρό ο Βαγγέλης Ζιάγκος να έρθει στην Αθήνα, δεν αποδίδει σε καμία περίπτωση όσα περίμενε ο προπονητής της ΑΕΚ και έτσι οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση αντικαταστάτη του.

Από εκεί και πέρα θέμα αντικατάστασης τέθηκε τουλάχιστον για ακόμα έναν παίκτη, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα πλέον στηρίζεται από ισχυρούς επιχειρηματίες (Αγγελόπουλο και Κουτά) οι οποίοι επιθυμούν μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική και έχουν τη διάθεση και τα χρήματα να αλλάξουν όλα όσα δεν ταιριάζουν σε αυτά που έχουν στο μυαλό τους για τη Βασίλισσα.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment