Φέυγει ο Ουίλιαμσον;


Σύμφωνα με δημοσίευμα του enwsi.gr στην Βασίλισσα δεν είναι ικανοποιημένοι με τον Γκάρετ Ουϊλιαμσον, και σκέφτονται μήπως αντικατασταθεί. 

Αναλυτικά:

Από τις 14 Σεπτεμβρίου ο Γκάρετ Ουϊλιαμσον βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και μέχρι σήμερα έχει προλάβει να δείξει στοιχεία που μπορεί να βγάλει στο παιχνίδι του. Είναι αλήθεια πάντως ότι ο Αμερικανός που ήρθε με περγαμηνές στην χώρα μας δεν έχει ικανοποιήσει με την εικόνα του.

Στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο πήρε χρόνο συμμετοχής, ενώ πέτυχε μόλις δύο πόντους. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έδωσε χρόνο στον Αμερικανό και αυτός δεν φαίνεται να πήρε την ευκαιρία που του δόθηκε.

Είχε πολλές χαμένες βολές, ενώ δεν ζήτησε τη μπάλα για να βοηθήσει. Είναι ένα σημαντικό θέμα προς συζήτηση στο τεχνικό τιμ της Ένωσης, τα οποίο καλείται να αποφασίσει πως θα χειριστεί το εν λόγω ζήτημα.

Πάντως δεν πρέπει να αποκλείσουμε να προκύψει αλλαγή. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr στην ΑΕΚ έχουν φτάσει στο σημείο να σκέφτονται ήδη αλλαγή του Ουίλιαμσον, κάτι που θα αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες. Φαντάζει πολύ πιθανό το σενάριο αυτό, αφού στην Ένωση φαίνεται να θέλουν κάτι καλύτερο, έναν παίκτη που θα μπορέσει να σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα στα δύσκολα σημεία.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment