Νικολάου: Καμία φθορά στο ΟΑΚΑΚατηγορηματικός ότι δεν υπήρξε καμία ζημιά στο κλειστό του ΟΑΚΑ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Νικολάου. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τονίζοντας: «Ήμουν στο γήπεδο το πρωί και δεν υπάρχει καμία φθορά. Μου προκαλεί απορία αυτό το γεγονός. Το γήπεδο είναι μια χαρά, ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό θα γίνει κανονικά, όπως θα γίνει και αυτός του Παναθηναϊκού με την ομάδα μας».

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Σύσσωμος ο αθλητικός τύπος έγραψε για το μεγαλείο του κόσμου της ΑΕΚ την επομένη του αγώνα και καλό είναι οι όποιοι αναφέρουν τη λέξη φθορά να ξέρουν για ποιο πράγμα μιλάνε. Αν το πρόβλημα είναι κάποια πράσινα μπαλόνια στην εξέδρες, δεν νομίζω πως είναι άξια ανακοίνωσης».

Καταλήγοντας, αναφερόμενος στη συγκατοίκηση με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Μας ενδιαφέρει η καλή συνεργασία με τον Παναθηναϊκό για να έχουμε μια καλή συγκατοίκηση στο ΟΑΚΑ. Πριν την ανακοίνωση δεν υπάρχει τίποτα».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment