Καμία πιθανότητα παραχώρησης του ΜιλόσεβιτςΑπό το πρωί, είδε το φως της δημοσιότητας είδηση που ανέφερε ότι ο Μίλαν Μιλόσεβιτς έχει δεχτεί μια άκρως ελκυστική πρόταση από την Τουρόβ, που και αναμένεται να αποδεχτεί, δημιουργώντας ζήτημα από το πουθενά για την ΑΕΚ. Ωστόσο οι διοικούντες στην ΑΕΚ διαψεύδουν αυτό το θέμα, τονίζοντας ότι ο Βόσνιος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα και δεν μπορεί να φύγει χωρίς να ενημερώσει την ομάδα.

Ο Μιλόσεβιτς υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή και στην ΑΕΚ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να προκαλέσουν προβλήματα στον προγραμματισμό που έχει γίνει. Μάλιστα τονίζουν ότι αν ο αθλητής έχει πρόταση τότε, θα πρέπει η Τουρόβ να απευθυνθεί στην διοίκηση της ΚΑΕ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του αθλητή. Οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν κανένα σκοπό να δώσουν τον αθλητή στους Πολωνούς. Και για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποζημιωθεί η ίδια.

Η πολωνική Τουρόβ μετέχει στην Ευρωλίγκα, ούσα αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Φαίνεται να έχει εντυπωσιαστεί από τα προσόντα του Μιλόσεβιτς και θέλει να τον κάνει δικό της, προσφέροντάς του ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο για τα δεδομένα της εποχής.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment