«Χωρίς τον κόσμο της η ΑΕΚ δεν υπάρχει»


Ο Μιχάλης Πολυτάρχου έχει πάρει αγάπη από τον κόσμο της ΑΕΚ όπως και έχει δώσει. Το ένιωσε και χθες ότι ο κόσμος τον αγαπάει. Ο ''Mike'' μίλησε στο sportsculture μετά το τέλος του φιλικού με τον Προμηθέα και είπε:

«Ήταν ένα δυνατό φιλικό. Παίξαμε κατά διαστήματα συγκεντρωμένα και ακολουθήσαμε αυτά που μας είπε το προπονητικό επιτελείο. Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για την ΑΕΚ. Όλα τα παιχνίδια για εμάς φέτος, θα είναι δύσκολα. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και ο χρόνος μας πιέζει πάρα πολύ. Προσπαθούμε με προπονήσεις και με συγκέντρωση απ' όλους όσους είναι δίπλα στην ομάδα να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αυτό που μπορεί να περιμένει ο κόσμος είναι πως θα δώσουμε και την ψυχή μας για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Και στο τέλος ο αρχηγός της «Βασίλισσας» είπε: 

«Είναι μεγάλη τιμή να είμαι αρχηγός της «Βασίλισσας», η οποία... αναγεννήθηκε, κακά τα ψέματα. Νιώθω ένα βάρος, αλλά και άπειρη χαρά για αυτό. Θα κάνω τα πάντα, όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια, για να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται, εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Το έχω δηλώσει και άλλες φορές. Χωρίς τον κόσμο της η ΑΕΚ δεν υπάρχει. Η ΑΕΚ είναι ο κόσμος της! Πιστεύω ότι θα είναι δίπλα μας, όπως και στα δύο παιχνίδια για το Κύπελλο, θα συνεχίσει όλη τη χρονιά και θα προσπαθήσει μαζί μας, ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment