Ζιάγκος: «Στηριζόμαστε στην ομαδική λειτουργία»


Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε στην ιστοσελίδα «esake.gr» για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία του αντιπάλου, τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ αλλά και τι σημασία έχει αυτό το παιχνίδι για την Ένωση.

Αναλυτικά:

Για την σημασία του αγώνα για την ΑΕΚ: «Παίζουμε με ένα εκ των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης, που διαθέτει ένα ρόστερ με παιδιά που έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο αλλά και παραστάσεις πολύ υψηλού επιπέδου και που όσο περνάει ο καιρός βρίσκουν τη συνοχή τους και τους αυτοματισμούς τους. Για μας είναι ένα παιχνίδι που θα αντιμετωπιστεί με την ίδια σοβαρότητα και αγωνιστικότητα που θέλουμε να μας χαρακτηρίζει φέτος και να αποτελούν βασικά στοιχεία της αγωνιστικής μας ταυτότητας ανεξάρτητα από τον εκάστοτε αντίπαλο».

Για το «κλειδί» του αγώνα: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που επιδιώκει το εύκολο καλάθι στον αιφνιδιασμό. Προσπαθεί να εκφραστεί επιθετικά σε υψηλούς ρυθμούς παιχνιδιού. Επομένως, νομίζω ότι ο έλεγχος του ρυθμού απέναντι σε μία τέτοια ομάδα θα είναι «κλειδί» για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Το παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο, οι συνεργασίες δύο ατόμων με σκριν στη μπάλα και το παιχνίδι κοντά στο καλάθι είναι τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού».

Για το που θα στηριχθεί η ομάδα του: «Στο κίνητρο και στην ομαδική λειτουργία».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment