Παρούσα η ΚΑΕ στο Μνημόσυνο


Σε 2 μέρες δηλαδή 7/10, ο Γιώργος Αμερικάνος κλείνει ένα χρόνο που απουσιάζει από κοντά μας. Σήμερα στην Αγία Τριάδα, στην Νέα Φιλαδέλφεια έγινε το μνημόσυνο που παραβρέθηκαν και μέλη από την ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση μέσω της σελίδας στο Facebook η ΚΑΕ ενημέρωσε για την παρουσία της και επίσης ενημέρωσε για το ταξίδι της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

Αντιπροσωπεία της ΑΕΚ παραβρέθηκε στο ετήσιο Μνημόσυνο του Γιώργου Αμερικάνου, που έγινε το πρωί στην Αγία Τριάδα, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το «παρών» έδωσαν το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κατσαδήμας, ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Ζιάγκος, ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Χήνας και ο διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου.

*Στο κλειστό του Ιλίου θα διεξαχθεί αύριο (Δευτέρα 6/10, 13:00) η προπόνηση της ΑΕΚ. Μετά το τέλος της προπόνησης η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Θεσσαλονίκη, προκειμένου για την αναμέτρηση Κυπέλλου της Τρίτης (7/10) με τον Άρη.


ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκη να νικήσουμε τον Άρη (7/10) και η νίκη θα είναι μόνο για τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ... Θα ξανά γίνεις Βασίλισσα και εσύ ΤΕΡΑΣΤΙΕ θα χαίρεσαι από εκεί πάνω!!

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment