«Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι»

Ο Κασμίρ Ράιτ μίλησε για όλα -στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Facebook- σε… τρεις απαντήσεις.

Για τον αγώνα με Πανιώνιο: «Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε το Πρωτάθλημα, αλλά θεωρώ ότι ακόμα είναι νωρίς. Είμαστε στο στάδιο που γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο και προσπαθούμε να κάνουμε στο παρκέ αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας. Αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτή την ήττα. Κοιτάμε μπροστά καθώς ακολουθεί ο αγώνας με τον Πανιώνιο. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα από τους προπονητές μας και θα μπούμε στο ματς για να κερδίσουμε».

Για τα περί αμφισβήτησης κάποιων παικτών: «Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Μπορεί να αμφιβάλλει ο οποιοσδήποτε για εμάς τους παίκτες ή συνολικά για την ομάδα. Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι ακόμα βρισκόμαστε στην φάση της εκμάθησης. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι θέλει ο προπονητής από εμάς και τον τρόπο που θέλει να κινούμαστε τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για την ατομική του απόδοση: «Προσωπικά, δεν είμαι ικανοποιημένος με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις μου. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω λίγο «σφιγμένος» και ακόμα προσαρμόζομαι. Μέσα, όμως, από τις ευκαιρίες που παίρνω θα βελτιωθώ και θα βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment