Σάκοτα: «Δεν βιάζομαι για ψηλό, έγιναν βιαστικές κινήσεις»


Η ΑΕΚ κατέκτησε την 2η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα της Basket League κερδίζοντας την Κηφισιά στο Ζηρίνειο και ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά το τέλος του ματς σχολίασε 

"Σίγουρα συμφωνώ ότι ήταν μεγάλη νίκη σήμερα για την συνέχεια για να μην σκεφτόμαστε μόνο που το βρισκόμαστε στην βαθμολογία, αλλά να έχουμε και κάποιες άλλες φιλοδοξίες για την συνέχεια. Εννοείται ότι η Κηφισιά ήταν μεγάλος αντίπαλος για εμάς αυτή την στιγμή. Ακόμη δεν κάνουμε και δεν παίζουμε όπως θα ήθελα. Για αυτό η δουλειά μας ήταν πολύ δύσκολη. Μας βγήκε η άμυνα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και μας έδωσε ανάσα για το δεύτερο. Στο τέλος σημασία είχε να μην χάσουμε την μπάλα όπως κάναμε σε άλλα παιχνίδια και πιστεύω ότι ήμασταν μπροστά σε όλο το ματς και δίκαια νικήσαμε. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για τα αποτελέσματα της. Πιστεύω ότι θα υπάρξει ενίσχυση στον ψηλό. Έχουμε κάποιες βοήθειες, αλλά ο κορμός παραμένει ίδιος και θα έχουν βοήθεια οι παίκτες. Ξέρουμε που θέλουμε βοήθειες, είναι εύκολο να το καταλάβεις. Δεν πιέζομαι και δεν βιάζομαι. Πιστεύω ότι έγιναν βιαστικές κινήσεις και δεν βγήκαν πριν."

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment