Μιλόσεβιτς: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό και να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα»


Για την αναμέτρηση με την Νέα Κηφισιά μίλησε ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, ο οποιός τόνισε ότι το μέλλον για την ΑΕΚ θα είναι πολύ καλύτερο.

Αναλυτικά:

Για την σημασία του αγώνα για την ΑΕΚ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας δυνατός αγώνας. Ξεκινήσαμε προετοιμασία γι’ αυτό το ματς και εύχομαι να παίξουμε καλό μπάσκετ. Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα θα είμαστε καλύτεροι σε κάθε αγώνα και θα παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα».

Για τα δυνατά σημεία της ΑΕΝΚ Δημουλάς: «Η Κηφισιά είναι μία πολύ καλή ομάδα που έχει στο ρόστερ της έμπειρους παίκτες οι οποίοι παίζουν πολλά χρόνια στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Είναι δυνατή τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι».

Για το πού θα στηριχθεί η ΑΕΚ για να πάρει τη νίκη: «Εμείς είμαστε μία νέα ομάδα, αλλά σίγουρα θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ελπίζω να είμαστε σε καλή κατάσταση σε αυτό τον αγώνα, να δείξουμε διάθεση στην άμυνα και παράλληλα να επιβάλλουμε το ρυθμό μας».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment