Τσιάκος: ''Να γεμίσει το ΟΑΚΑ''


Ο Γιώργος Τσιάκος μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ για την αναμέτρηση της 3ης Νοεμβρίου με Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και «στέλνει μήνυμα» στον κόσμο:

Η ΑΕΚ δίνει την Δευτέρα έναν αγώνα με ιδιαίτερη σημασία, με ιστορική σημασία. Η ΑΕΚ επέστρεψε και πρέπει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μιας αναμέτρησης, που ξυπνά αναμνήσεις από το ένδοξο παρελθόν της. Πρέπει να ανταποκριθεί η ομάδα και να παλέψει με βάση τις αρχές και τη φιλοσοφία της.

Πρέπει να ανταποκριθεί και ο τεράστιος κόσμος μας, τον οποίο περιμένουμε να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να μας στηρίξει. Να μας στηρίξει για άλλη μια φορά, με τη φωνή του και την κόσμια συμπεριφορά του, όπως συνέβη και στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Μην δώσει αφορμή για το παραμικρό. Φτάνει και περισσεύει η φωνή του για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί στο πρώτο εντός έδρας ντέρμπι στην Βasket League.

Σε ό,τι με αφορά δεν θα είναι πρωτόγνωρη η εμπειρία μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα της Α1. Έχω αντιμετωπίσει ξανά με τον Ολυμπιακό. Για μένα είναι κάτι σημαντικό, ωστόσο, αυτό το ματς, και ως ΑΕΚτζή και ως αθλητή, καθώς ήταν ένας εκ των λόγων που είχα πει το "ναι" πέρσι στην πρόταση της "Βασίλισσας". Να επιστρέψω μαζί της στην Α1 και κατόπιν να βιώσω τέτοιες μοναδικές εμπειρίες".

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment