Απόλυτο αφεντικό στην ΚΑΕ ο Μάκης Αγγελόπουλος


Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΑΕΚ με τον Μάκη Αγγελόπουλο να γίνεται και τυπικά το απόλυτο αφεντικό στη Βασίλισσα. Ο επιχειρηματίας κάλυψε το 76% του κεφαλαίου ενώ το υπόλοιπο ποσοστό καλύφθηκε από εταιρία-έκπληξη.

Πρόκειται για την Vertical Solutions, κορυφαία εταιρία επιχειρηματικών συμβούλων που εδρεύει στο Κολωνάκι. Έβαλε το ποσό για να καλυφθεί το εναπομείναν 24% του μετοχικού κεφαλαίου και παράλληλα ανέλαβε το τμήμα marketing της ΚΑΕ. Θα έχει την ευθύνη για την ανεύρεση νέων χορηγών ώστε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάκης Αγγελόπουλος θα προχωρήσει άμεσα σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ στην οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν κι άλλοι επιχειρηματίες στηρίζοντας την προσπάθεια για αναγέννηση της Βασίλισσας.

Ο κ.Κούτας, που είχε επικοινωνήσει από τους πρώτους με τον κ.Αγγελόπουλο δηλώνοντας έτοιμος να συμβάλει οικονομικά, επιφυλάθχηκε να το κάνει στην επόμενη αύξηση μ.κ.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment