Γιατί έφυγε νύχτα… ο ΡάιτΟ συμπαθής Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ, ο Κασμίρ Ράιτ, δεν ανταποκρίθηκε ποτέ.


Και γι’ αυτό έφυγε (στην κυριολεξία) νύχτα… από το ΟΑΚΑ! Νυχτερινή ήταν η ανακοίνωση της ΚΑΕ για τη λύση του συμβολαίου του παίκτη, και προφανώς εκεί αφορά το λογοπαίγνιο. Αυτονόητο είναι ότι πήρε χρόνο η διαδικασία λύσης του συμβολαίου του.

Ο Ράιτ παρότι αποκτήθηκε με καλές συστάσεις από την θητεία του στο (ανίσχυρο πάντως) ολλανδικό Πρωτάθλημα δεν τα κατάφερε. Ο Αμερικανός «δεν έκανε γκελ» από το επίσημο ντεμπούτο του με τον Κολοσσό Ρόδου στο Κύπελλο. Δεν μπόρεσε να συνεργαστεί με τους συμπαίκτες του και σε κάθε περίπτωση δεν μπόρεσε να σηκώσει το (παραπάνω από τα κυβικά του) βάρος της αποστολής λόγω θέσης και ομάδας. Είναι δεδομένο ότι είχε αρχίσει να προβληματίζει τον Βαγγέλη Ζιάγκο από τα φιλικά, αλλά ουδέποτε ο Ηπειρώτης τεχνικός εκμυστηρεύτηκε τον προβληματισμό του ακόμα και στο κοντινό του περιβάλλον.

Είναι γεγονός ότι στήριξε και έδωσε πολλές ευκαιρίες στον παίκτη, ο οποίος δεν προσαρμόστηκε στη φιλοσοφία του προπονητή. Ο Ράιτ αναχωρεί από την Ελλάδα έχοντας χαμηλά ποσοστά στο παρκέ, υψηλότερα στις… στυλιστικές παρεμβάσεις του στις προσωπικές του σελίδες στο Διαδίκτυο. Βέβαιο είναι, ότι θα ξεχαστεί γρήγορα από τον κόσμο της ΑΕΚ.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment